Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir’de Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri İmzaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri İmzaladı
Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, ‘Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri’ imzalandı. Tören sonrasında sporcu öğrencilere malzeme dağıtımı da gerçekleştirildi

Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezinde ‘Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri’ imza töreni düzenlendi.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Biz en çok gençlerin belediyesiyiz. Liselerde, okullarda yetenek taraması yapıldıktan sonra tam teşekkürlü eğitim merkezlerinin, tam teşekkürlü kadrolarıyla birlikte sporcunun yetiştiği her branşta, Türkiye ve uluslararası alanda yapılacak yarışmalarda Balıkesir’in temsil edilmesi çok önemli. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz çok fazla yatırım yaptı.

Kapalı spor salonlarımız var, her türlü spor faaliyetimizi yapılabilecek alanlarımız var. Tek gereken şey şu anda motivasyonumuz yüksek, her branşta Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edecek gençleri antrenörlerle buluşturmak. Sporcularında en çok ihtiyaç duydukları malzemeleri kendilerine temin etmek bizim görevimiz” şekline konuştu.

Törende Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı. Programda ayrıca, sporculara malzeme dağıtımı da gerçekleştirildi.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırma’da Dairede Yangın ÇıktıÖnceki Haber

Bandırma’da Dairede Yangın Çıktı

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 GözaltıSonraki Haber

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar