Facebook Reklamı
İnstagram

Balosb Gündüz Bakımevinde Mezuniyet Sevinci

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balosb Gündüz Bakımevinde Mezuniyet Sevinci
Balıkesir’in yükselen yıldızı Balıkesir Organize Sanayi bölgesi içinde faaliyet gösteren Neşe Fabrikası Gündüz Bakımevi minik mezunlarını verdi. Organize Sanayi sitesinde çalışanların çocuklarının eğitim gördüğü kreş minik öğrencilerle mezuniyet düzenledi.

Balıkesir’de özellikle Organize sanayi bölgesi içerisinde çalışan kadınların çocuklarının eğitim gördüğü Neşe Fabrikası Gündüz bakımevi bu yılda görkemli bir törenle mezuniyet düzenledi. Balosb Müdürü Mesut Eray’ın çalışan kadınlara destek olması açısından faaliyetlerine destek verdiği bakımevinde eğitim gören minikler birbirinden güzel gösterilerle bir eğitim yılını daha sona erdirmenin mutluluğunu yaşadı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki Neşe Fabrikası Gündüz Bakımevinden mezun olan miniklerin sevincine ortak alırken onlara temsili olarak diplomalarını verdi.

Neşe Fabrikası Miniklerin ve Ailelerin mutluluğu oldu
Bir anne ve bir baba için hayatlarının en anlamlı günlerinden birisinin evlatlarının mezuniyet günlerini görmek ve o atmosferi yaşamak olduğunu belirten Bekki, “Bugün her birinizin içinde bulunduğu hisleri duyguları anlıyorum. Bugün sizlerin sevincine, iftiharına ortak olmaya geldim. Rabbim sizlere ve evlatlarınıza güzel bir gelecek nasip etsin. Evlatlarımız yarın geriye dönüp baktıklarında anne ve babalarıyla gurur duysunlar. Anne ve babalarda evlatlarıyla övünsün. Evlatlarımız övüncümüz olsun" dedi.

Minik öğrencilerin temsili mezuniyet törenini izlemeye gelen aileleri ise miniklerin yaptığı birbirinden güzel etkinlikler sonrasında duygusal anlar yaşadı. Balosb Müdürü Mesut Eray’ın eşi Süreyya Eray mezuniyet töreni boyunca miniklerle yakından ilgilendi. Yapılan Etkinlikler sonrası Kreş sorumluları ve öğretmenlerle beraber öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. İstiklal Marşını hep bir ağızdan okuyan öğrenciler, keplerini havaya fırlattı.

HABER: SÜLEYMAN NAMLI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meteoroloji Balıkesir'i Uyardı!Önceki Haber

Meteoroloji Balıkesir'i Uyardı!

Gece Yolcuları Balıkesir’e geliyorSonraki Haber

Gece Yolcuları Balıkesir’e geliyor

Haber Yorumları

  • Buket13-06-2023 16:45

    Bu güzel duyguları yaşattığı için öncelikle okulumuza sonrada siz değerli Aktüel TV ye bizi yanlız bırakmadığı için çok teşekkür ederiz ?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar