Facebook Reklamı
İnstagram

BANÜ Rektörlüğüne Yeni Atama Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BANÜ Rektörlüğüne Yeni Atama Gerçekleşti
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Rektörlüğü görevini Prof. Dr. Süleyman Özdemir devam ettirirken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan yeni karar ile Prof. Dr. İsmail Boz atandı.

1 Aralık 2023 Cuma günü itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne yeni rektör atandı. BANÜ’nün yeni rektörü Prof. Dr. İsmail Boz oldu.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir rektörlük görevine layık görüldüğü için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu cümleleriyle teşekkür etti. “Kurucusu olduğum ve sekiz yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü görevimden, görev süremin dolması nedeniyle bugün ayrılmış bulunuyorum. Bu vesileyle beni bu göreve layık gören Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve YÖK Başkanımıza en derin minnet ve Şükranlarımı arz ederim. Üniversitemizin rektörlük görevini değerli meslektaşım Sn. Prof. Dr. İsmail Boz'a büyük bir gönül rahatlığıyla devrediyor, kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Allah mahcup etmesin, hayırlı hizmetler nasip eylesin.”

Prof. Dr. İsmail Boz’un Akademik Geçmişi:
Prof. Dr. İsmail Boz, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ikincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Kimya Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi ve Yüksek Lisans öğrencisi olarak eğitim hayatına devam eden Boz, 1988-1993 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Yurtdışı doktora bursları ile Londra Üniversitesi, Imperial Colege of Science, Technology and Medicine de Kimya Mühendisliğinde bütünleşik doktora programını bitirdi. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa da farklı pozisyonlarda Profesör olarak çalışmalarına devam eden Prof. Dr. İsmail Boz, Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde Dekan olarak idari görev yürütmekteydi.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Üreticiye Büyükşehir’den Ot Balyası DesteğiÖnceki Haber

Küçük Üreticiye Büyükşehir’den Ot Balyas...

Kasım Ayında 135 Ürüne Zam GeldiSonraki Haber

Kasım Ayında 135 Ürüne Zam Geldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar