Facebook Reklamı
İnstagram

Basın Büyükşehir Arasındaki Maçta Dostluk Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Basın Büyükşehir Arasındaki Maçta Dostluk Kazandı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve hizmete açılan Ali Hikmet Paşa Spor tesislerinde Balıkesir Basın mensupları ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi dair müdürleri dostluk maçı yaptı. Karşılaşma iki tarafın attığı gollerle 10-10 berabere bitti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay kaptanlığında daire başkanlarından oluşan takım, basın mensupları ile Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Balıkesir İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Ayaz’ın yönettiği müsabakanın ilk dakikalarında basın 2-0 öne geçti. Büyükşehir Belediyesi peş peşe bulduğu gollerle skorda 3-2 üstünlük sağladı.  İlk yarıda hakem kötü bir yönetim sergiledi. Basından 5 oyuncuya peş peşe sarı kart gösteren hakem Ahmet Ayaz, bu hareketi ile basının performansını olumsuz etkiledi.  İlk yarı 5-4 Büyükşehir Belediyesi’nin galibiyeti ile sona erdi. İkinci yarıda Büyükşehir Belediyesi oyuncu değişiklikleri yaparken, Basın aynı kadro ile mücadele etti. Karşılıklı atılan gollerle maçın bitimine 10 dakika kala Büyükşehir Belediyesi 9-7 üstündü. Müsabakanın son dakikasına takımlar 10-10 beraberlik ile girdi.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca hakem Ahmet Ayaz’ın bitiş düdüğü ile maçta 10-10 berabere sonuçlandı. Müsabakanın ilk yarısında kötü bir yönetim sergileyen ve basının iki penaltısını vermeyen hakem Ahmet Ayaz, ikinci yarı da iyi bir yönetim sergilerken mücadelenin de zevkli geçmesine etken oldu. Avantaj kuralını çok iyi uygulayan hakem Ahmet Ayaz, takımların futbol oynamasına izin verdi.  Büyükşehir Belediyesi’nin gollerini kaptan Yasin Sağay (5), Taner Korkmaz (5) attı. Her iki isim de müsabakanın en skorer oyuncuları oldu. Basının golleri ise Aykut (2), Fatih Şahin (2), İlkan (2), Abdullah, Selami, Fatih ve Süleyman’dan geldi. Soner ve Levent müsabakada asistleri ile dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesinin kalecisi Gökhan kurtarışları ile maça damga vururken, basının savunma oyuncusu Cengiz Güneş’de yerinde müdahaleleri ile takımının mağlubiyetini engelleyen isim oldu. Büyükşehir Belediyesini ise ayakta tutan isimler İrfan Sarıgül ve Mehmet Yeşil Yeşil oldu. İrfan ve Mehmet oyunda kaldıkları sürece gol pozisyonlarını hazırlayan isimler oldu. Takım olarak sahada iyi görünen Büyükşehir Belediyesi’nde Yahya Akduman ve İlker Şahin’in  oyundan erken çıkmaları basını rahatlattı

Maç sonrası Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül her iki takım oyuncularını Fırıntaş Kafe’de misafir ederek elleriyle tatlı servisi yaptı. Büyükşehir Belediyesi takımı Yasin Sağay, İrfan Sarıgül, Taner Korkmaz, Ahmet İnan, Ahmet Şahan, Ahmet Meydan, Yahya Akduman, Akif Şencan, Ali Zeybek, Aydın Pehlivan, Ayhan Arık, Fatih Doğan, Koray Başa, Gökhan Mit, Halil Yılmaz, Hikmet Memiş, İlker Şahin, Koray Karabulut, Levent Mertoğlu, Bora Dönmez, Muhammet Vurmaz, Hüseyin Turhan, Mustafa Küçükkaptan, Mürsel Sabancı, Nurullah Erel, Serkan Akça, Volkan Karateke, Vehbi Yörük ve Mehmet Yeşil Yeşil’den oluştu. Basın ise Aykut Konya, Cengiz Güneş, İlkan Toprak, Selami Bolat, Abdullah Kantarlıoğlu, Soner Kanber, Ahmet Namlı, Fatih Rüzgar, Ömer Kantarlıoğlu, Umut Sözen, Süleyman Namlı, Levent Özenç ve Fatih Şahin’den oluştu.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazakistanlı Gazeteciler, Gömeç Heykel SempozyumundaÖnceki Haber

Kazakistanlı Gazeteciler, Gömeç Heykel S...

Şok Aktüel 29 Kasımda Ürünlerde Kaçırılmayacak FırsatlarSonraki Haber

Şok Aktüel 29 Kasımda Ürünlerde Kaçırılm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar