Facebook Reklamı
İnstagram

BAÜN’de 3. Uluslararası Konferans

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAÜN’de 3. Uluslararası Konferans
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), Anadolu Üniversitesi, University of South Africa (UNISA) ile Universidad De Burgos ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen 3. Uluslararası Eğitim Teknolojisi ve Çevrimiçi Öğrenme Konferansının (ICETOL2023) açılışı, Ayvalık’ta gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Programı desteğiyle düzenlenen; sözlü, çevrim içi ve video sunumlarının yer aldığı konferansın açılışına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ile yurt içi ve yurt dışından akademisyenler ve eğitim uzmanları katıldı.

ICETOL 2023’ün açılış konuşmalarını; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, The Open University akademisyenlerinden Prof. Dr. Mike Sharples ile Konferans Başkanı, BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gürhan Durak yaptı.

Konferansta 332 adet bildiri sunulacak
Etkinlikte yaptığı konuşmada üniversite olarak uluslararası prestijli etkinliklere imza atıyor olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, etkinliğe katılanlar ile etkinliğin düzenleme kurulu üyelerine de teşekkür etti.

4 kıtada 43 farklı ülkeden 208 farklı kurum ve 540 farklı katılımcının yer aldığı ve bu yıl “Öğrenmenin geleceğini şekillendirmek: Temel teknolojiler ve uygulamalar” teması ile düzenlenen konferansta 332 adet bildiri sunulacak. 20-23 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan konferans sonunda, Bildiriler Kitabı’nda yayınlanacak bildiriler ve seçilen makalelerin genişletilmiş versiyonları, hakem değerlendirme sürecinden sonra Journal of Educational Technology and Online Learning, Asian Journal of Distance Education, International Journal of Computers in Education ve Journal of Online Learning Studies adlı dergilerde yayınlanacak.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altıeylül Belediyesi’nden Kurban Kesim HizmetiÖnceki Haber

Altıeylül Belediyesi’nden Kurban Kesim H...

BAÜN Öğrenci Adayları İle BuluştuSonraki Haber

BAÜN Öğrenci Adayları İle Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar