Facebook Reklamı
İnstagram

CHP'nin adayına CHP'den kapı gösterildi! DEM çatlağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'nin adayına CHP'den kapı gösterildi! DEM çatlağı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti hakkındaki sözlerine sert bir yanıt verdi. İmamoğlu, Köksal'ı işaret ederek, "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçildiğinde belediyenin kapılarını DEM Parti hariç tüm siyasi partilere açacağını belirttiği bir açıklama yaptı. Ancak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, acilen Köksal'ın bu sözlerini bir "sürçü lisan" olarak nitelendirerek bir açıklama yaparken, Burcu Köksal’dan Özgür Özel’in ‘sürçü lisan’ ifadelerine yalanlama gelmişti: “Sözlerimin arkasındayım.”

“Ya Kendine Başka Bir İş bulacak Ya Da Başka Bir Parti”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert yanıt verdi. İmamoğlu, Köksal'ı işaret ederek, 'Ya kendine başka iş bulacak ya başka parti bulacak' dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'a yanıt verdi. İmamoğlu, Köksal'ı işaret ederek 'Ya kendine başka iş bulacak ya başka parti bulacak' dedi.İmamoğlu, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi."Ben CHP'liyim ama bu partiye, bu partililere değil; bu şehrin her insanına hizmet ediyorum" diyen İmamoğlu, "Her siyasi görüşten olan insanına. Öyle 'Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partiler hariç şunlarla görüşürüm' diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit ve gazi derneklerinin faturaları Yücel Yılmaz’danÖnceki Haber

Şehit ve gazi derneklerinin faturaları Y...

Sındırgı'da Başkanlar Vatandaşlarla Bir Araya GeldiSonraki Haber

Sındırgı'da Başkanlar Vatandaşlarla Bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar