Facebook Reklamı
İnstagram

Sındırgı'da Başkanlar Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sındırgı'da Başkanlar Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Balıkesir'in doğal güzelliklere sahip ilçesi Sındırgı'da, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, kırsal mahallelerde gerçekleştirdikleri ziyaretlerle yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

Ak belediyeciliğin ilmek ilmek dokunduğu Sındırgı'da, vatandaşların coşkusu adeta 31 Mart seçimlerinin habercisi oldu. Tarımsal destek, damızlık koyun dağıtım programı ve YADES projesi çerçevesinde şehit aileleriyle buluşmak için Sındırgı'ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kırsal mahalleleri ziyaretlerini de gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, MHP Sındırgı İlçe Başkanı Hasan Aslan ve Cumhur İttifakı üyeleri, başkanlara gün boyunca eşlik etti.Ziyaret programı, Akçakısrak ve Gölcük Mahallesi ile başlayarak ilçe merkezinde esnaf gezisi ve Sosyal Kültür Merkezi (SKM) açılışı ile devam etti.  Gençler ve kadınlarla da buluşan heyet kırsal mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Yol boyunca Emendere ve Bayraklı mahallesindeki gençler meşalelerle başkan Yılmaz ve Yavaş’ın önünü kesti. Tam destek mesajı verdi.

Yağmura Rağmen Coşku Doruktaydı

Yüreğil ve Yaylabayır mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı başkanları Yücel Yılmaz ve Ekrem Yavaş, yağmura rağmen yüzlerce vatandaş tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı. Mahalle ziyaretleri adeta bir miting alanına dönüştü. AK Parti'nin "Beraber Islanalım" sloganı, yağan yağmur altında Sındırgı'da fotoğraf karelerine yansıdı. Yaşlısından gencine tüm vatandaşlar, yağmura aldırış etmeksizin coşkuya ortak oldu.


Hizmet Projeleri Vatandaşları Heyecanlandırdı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt olarak yapılan Yaylabayır - Yüreğil grup yolunun tamamlanması ve coğrafi işaretli kornişon salatalık üretiminde bir numara olan Yüreğil mahallesindeki SİNDEL Göleti' nde başlayan çalışmalar, vatandaşlarda ayrı bir heyecan yarattı.Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Sındırgı'nın aşk hikâyesi bu, Yaylabayır'ın, Yüreğil'in, Gölcük'ün, Sındırgı'nın aşkı coşkusu 31 Mart'ın müjdeleyicisi. Teşekkürler Sındırgı, teşekkürler" dedi.

Başkan Yılmaz “Ekrem Yavaş’ın sözü benim sözümdür”

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingindeki sözünü hatırlatarak “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimizi ziyaret ettiğinde bizlere Belediye başkanlarımızın sözü benim sözümdür diyerek güç katmıştı. Bizler de büyükşehirle ilçeleriyle etle tırnak gibiyiz. Sayısız hizmete imza attık. Sizlerin yağmur altındaki bu coşkusu da gösteriyor ki 31 Mart’tan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Bugün ben de diyorum ki Ekrem başkanın sözü benim sözümdür.” dedi.Özellikle Yaylabayır – Yüreğil grup yolu için 170 bin kamyon malzeme geldiğini belirten başkan Yılmaz “ Daha önce sizleri ziyaret ettiğimizde bir sıcak asfalt sözü vermiştik. Biz sözümüzün eriyiz. Zor oldu ama yaptık. Ama iyi ki de yapmışız. Sizlerin duası bütün işlerimizi denk getirdi. Bereketimizi arttırdı. Siz yeter ki isteyin. Tarımdan ulaşıma, gençlikten sağlığa her alanda varız. Her zaman yanınızdayız. Biz vatandaşımıza hizmet için gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya hazırız.” dedi.Yüzlerce aracın katıldığı konvoy, meşaleler ve hava-i fişeklerle aydınlanan gece, vatandaşların samimi ve sıcak karşılamasıyla coşku dolu anlara sahne oldu. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'nin adayına CHP'den kapı gösterildi! DEM çatlağıÖnceki Haber

CHP'nin adayına CHP'den kapı gösterildi!...

Merinos Koç Bandırma'da 150 Bin liraya SatıldıSonraki Haber

Merinos Koç Bandırma'da 150 Bin liraya S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar