Facebook Reklamı
İnstagram

Dinkçiler Mahallesinden Mesut Eray'a Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinkçiler Mahallesinden Mesut Eray'a Tam Destek
Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mesut Eray Dinkçiler Mahallesi kadınlarıyla buluştu. Dinkçiler Mahallesinden Mesut Eray'a Tam Destek geldi.

Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Erdinç Alcan, MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Okçelik, Altıeylül meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve Dinkçiler mahalle sakini kadınların katıldığı buluşmada bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray “Kadınlarımız, analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, hayat arkadaşlarımız.. Kadınların olmadığı bir toplum düşünemiyorum. Elini attığı yeri güzelleştiren siz kıymetli kadınlarımıza bir kez daha saygılarımı sunuyorum.” dedi. 

Toplumun siyasetçilerden en büyük beklentisinin iş, aş ve ekonomik girdi olduğunun altını çizen Mesut Eray sözlerine şu şekilde devam etti; “Biz, siyaset ve belediyecilik dediğimiz zaman vatandaşlarımızın en büyük beklentisi;  iş, aş, ekonomik girdi oluyor.  Bu beklentileri, Balıkesir Organize Bölgesi’nde yapmış olduğumuz çalışmalarla karşılamaya çalıştık. Öncelikle bölgenin alt yapısını hazırladık. Yeni yatırımların önünü açtık, fabrika sayısının artmasını sağladık. Ticaret Merkezini, Gümrük Müdürlüğü’nü hizmete soktuk. İstihdamı artırdık. Belediyecilik bir gönül işidir. Gayret bizden tevfik Allah’tan diyerek yola revan olduk.  Allah nasip ederse, sizler de bize teveccüh gösterip bizi seçerseniz 1 Nisan’dan itibaren Altıeylül bize emanet olacak. Projelerimizi sadece merkez mahalleler için değil,  kenar mahallelerimizde de şehir merkezindeki konforu yaşatmak üzere hazırlıyorum.” Dedi.Dinkçiler Mahallesi Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi’nde yapılan buluşmada, vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, program sonunda kadınlar ve çocuklarla muhabbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a sevgi seliÖnceki Haber

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a sevgi seli

Balıkesir'de bağışlanan organlar 3 hastaya umut olduSonraki Haber

Balıkesir'de bağışlanan organlar 3 hasta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar