Facebook Reklamı
İnstagram

Edremit OSB’de Parsel Satışları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremit OSB’de Parsel Satışları Başladı
Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Edremit Ziraat Odası ve Edremit Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşunun tamamlanmasıyla parsel satışları başladı.

Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi (Edremit TDİOSB) içindeki teknolojik seralarda, katma değeri yüksek süs bitkileri ve çiçek üretiminin yapılması amaçlanıyor.16 Haziran 2023 itibariyle başlayan ve Başvuru Dilekçe Formu, Yatırım Taahhütnamesi, İmza Sirküleri veya İmza beyannamesi, Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi, Oda Sicil Kayıt Belgesi, Vergi Levhası Sureti ve %25 Peşinatın Yatırıldığı Ön Kayıt Bedeline Ait Banka Dekontu gibi belgelerin istendiği parsel talep başvuruları 16 Ağustos 2023'te sona erecek.

Yeni istihdam alanı oluşuyor 

Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili paylaşım yapan Vali Şıldak,  tarım ve sanayinin buluştuğu bu yatırımın Edremit'e ve Balıkesir’e hayırlı olmasını diledi. Şıldak, "Edremit İlçesinde kurulan, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi bölgeye yeni istihdam sahası da oluşturacak. Uzun süredir hazırlıkları devam eden ve bulunduğumuz süreçte hayata geçirilen projenin; modern tarım faaliyetlerini yaygınlaştırmasını, yenilenebilir enerji kaynaklarıyla jeotermale dayalı süs bitkisi seracılığını ve iyi tarım uygulamalarını geliştirmesini, çiçekçiliğin yaygınlaştırılmasını, katma değeri yüksek ürünlerin elde edilmesini amaçlıyoruz. Süs bitkileri ve çiçekçilik alanında Türkiye’de iyiler arasında olma özelliği taşıyarak faaliyet gösterecek OSB'miz Balıkesir'imize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi-İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönen Panayırı, rengarenk ve coşkuyla devam ediyorÖnceki Haber

Gönen Panayırı, rengarenk ve coşkuyla de...

BAÜN Spor Bilimleri Fakültesi MezuniyetSonraki Haber

BAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar