Facebook Reklamı
İnstagram

Edremit Zeytinli Rock Festivali Paylaşımadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremit Zeytinli Rock Festivali Paylaşımadı
Her yıl Edremit Zeytinli Beldesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali bu yıl yapımcı firma tarafından Burhaniye Ören bölgesine götürüldü. Ancak Edremit Belediyesi duruma itiraz ederek Zeytinli adının Edremit dışında kullanılmayacağını belirterek Festivalin belediye bünyesinde yine Zeytinlide yapılacağını açıkladı. İlgili Firma bilet satışlarına başladı ancak Edremit Belediyesi “Zeytinli Rock Festivali ismi bize ait kullanamazsınız” diyor

 

EDREMİT “FESTİVALİMİZİ KİMSEYE VERMEYİZ”

Geçtiğimiz Hafta Burhaniye Belediyesi ve ilgili firma Milyon Yapımın basına servis ettiği haber şu şekilde sosyal medyada yer aldı. "Burhaniye Zeytinli Rock Festivali’nin tarihleri belli oldu. Burhaniye Zeytinli Rock Festivali 17- 21 Ağustos tarihleri arasında bu sene yeni adresi olan Burhaniye’de yapılacak. Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan Rock Festivali mülkiyeti Burhaniye Belediyesi’ne ait olan DENETKO ve ORJAN sahil sitelerinin arasında denize sıfır 65 bin m2 alanda yapılacak. Yeni yapılan ihale sözleşmesi ile Milyon Yapım Organizasyon firması tarafından 17-18-19-20 ve 21 Ağustos’ta Burhaniye’de yapılacak festival, ünlü isimlerle yaptığı konserlerle binlerce müzikseveri ağırlayacak" denildi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAĞINI BELİRTTİ

Edremit Belediyesi “Zeytinli” ismini kullanarak çeşitli ilçelerde yapılmaya çalışılan festival isimlerine karşı hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.

EDREMİT BELEDİYESİ AÇIKLAMADA BULUNDU!

Burhaniye Belediyesinin açıklama sonrasında ise, Edremit Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; "Kamuoyuna Önemle Duyurulur. Zeytinli Rock Festivali, Büyükşehir Belediyesi kurulmadan önce Zeytinli Belediyesi zamanında ilçemiz sınırları içerisinde “Zeytinli” adı altında başlayan bir gençlik festivalidir. Daha sonraki yıllarda Edremit Belediyesi bünyesinde, belediyemiz ve ilgili firma ile yapılan sözleşme ile yine ilçemiz Zeytinli mahallesi’nde “Zeytinli Rock Festivali” adı altında gerçekleşmiştir. “Zeytinli” ismini kullanarak çeşitli ilçelerde yapılmaya çalışılan festival isimlerine karşı hukuki süreç başlatılacak olup, 2022 yazında Zeytinli Rock Festivali’nin her yıl yapıldığı alanda çok daha büyük bir coşkuyla belediyemiz bünyesinde gerçekleşeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla." diye açıklamada bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınoluk Yağcılar Sahili, Altınkum gibi olacakÖnceki Haber

Altınoluk Yağcılar Sahili, Altınkum gibi...

Hurda Araçlara yeni Düzenleme geldiSonraki Haber

Hurda Araçlara yeni Düzenleme geldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar