Facebook Reklamı
İnstagram

Erasmus+ Spor Toplantısı Romanya’da Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erasmus+ Spor Toplantısı Romanya’da Gerçekleştirildi
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Oyunla Harekete Geç Yeteneğini Keşfet” adlı projenin açılış toplantısı Mayıs 2023 yılında Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilirken bu yıl ki ikinci toplantı Romanya'da yapıldı.

Erasmus+ Spor çağrısı kapsamında Balıkesir ilinde kabul edilen ilk spor projesi olma özelliğine sahip olan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz  koordinatörlüğünde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yerel ortaklığıyla  Merkezi Brüksel’de bulunan Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı tarafından finanse edilen “Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet” adlı Projenin teknik toplantısı Romanya ve Portekiz işbirliğiyle 12-15 Kasım 2023 tarihleri arasında Romanya’da gerçekleştirildi.

Teknik toplantıda projenin süreçleri, eğitim modülünde kullanılacak test ölçümleri ve malzemeler, uygulama takvimi, eğitim süreci, gerçekleştirilecek yaygınlaştırma faaliyetleri gibi konular üzerinde fikir birliğine varıldı. Toplantının ardından temsilcilerimize hediye takdimi gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Adem Özalp ‘‘Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet’ projesi Balıkesir’de spor alanında desteklenen ilk proje olma özelliğini taşıyor. Bu anlamda öncü olan projemiz için yaptığımız çalışmalar bizim için çok değerli. Hedefimiz, bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkarılan modülü ülkemizde ve projeye ortak ülkelerde uygulamak ve yaygınlaştırmak. Umarım bu hedefi hep birlikte yerine getirebiliriz.’ diyerek tüm proje paydaşlarına teşekkür etti.

2024 yılında projenin final toplantısının gerçekleştirileceği Portekiz için ise proje ekibi şimdiden hazırlıklarına başladı.

Haber: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikte Yeni Dönem, Tüm Aboneler Dikkat!Önceki Haber

Elektrikte Yeni Dönem, Tüm Aboneler Dikk...

Domateste Güz Hasadı Başladı, Fiyatlar DüştüSonraki Haber

Domateste Güz Hasadı Başladı, Fiyatlar D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar