Facebook Reklamı
İnstagram

Mesut Eray, “Açık Cezaevi yerine Altıeylül Millet Bahçesi geliyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesut Eray, “Açık Cezaevi yerine Altıeylül Millet Bahçesi geliyor”
Mesut Eray, “Su deposunu kaldırıp, yerine Gençlik Merkezi yapacağız. ve Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.” dedi.TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Sütlüce Mitingi’nde Balıkesirlilere seslenen önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ‘Balıkesir ile gurur duyuyorum’ dedi. Akar, “ Soğuğa rağmen, oruçtan çıkmış olmanıza rağmen bizleri böyle coşkuyla karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

HULUSİ AKAR ‘ATA YURDUMUZ BALIKESİR İLE GURUR DUYUYORUM’
Kurtdereli’nin, Seyid Onbaşı’nın, Hasan Basri Çantay’ın memleketi, bizim de ata yurdumuz Balıkesir ile gurur duyuyorum. Gün boyu Yücel Yılmaz kardeşimin yaptığı eserleri, verdiği hizmetleri gördükçe, gerçek belediyeciliğin gereğini yapmış olduğunu gördükçe onunla gurur duydum, huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bir yanda da Altıeylül adayımız, Mesut Eray kardeşim var. Balıkesir’e kazandırdıkları ortada. Cumhur İttifakı olarak tüm neferlerimizle büyük ve güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Refah içinde yaşamanız için çalışıyoruz. Bizleri engellemeye çalışanlara gereken cevabı Kuva-yi Milliye şehri olarak siz vereceksiniz. Başkanlarımızı size emanet ediyorum.” dedi.

ŞER ODAKLARINA MÜSAADE ETMEYİZ
Sütlüce Mitinginde bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, “Öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri’nde emri altında çalışmaktan onur duyduğum çok kıymetli Komutanım Sayın Hulusi Akar’ın Balıkesir’e teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi. Eray, “Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir, yedi düvele karşı mücadele etmiş Balıkesir şimdi de yedi düvele karşı mücadele edecek. Bu yedi düvel içinde; İstiklal marşını okumayanlarla kol kola olanlar da var, bebek katiline selam söyleyenler de var, kazanmak için değil kaybettirmek isteyenler de var. Şer odakları bu seçimde, 18 - 24 Mayıs genel seçimlerinin rövanşını almak. Biz bu şer odaklarına müsaade etmeyiz.” dedi.

MARKALAŞMAK BİZİM İŞİMİZ
On yıldan bu yana Balıkesir için hizmet verdiğinin altını çizen Eray, “2014 yılında Altıeylül Belediyesi kurucu ekibi içindeydim. Sosyal belediyecilik alanında projeler ürettik. ALGEM bizim projemiz. Sonrasında dokuz yıla yakın BALOSB de bölge müdürü olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz ile uyum içinde, Balıkesir için hizmet verdik. Görevi aldığımda yıl 2016, Türkiye’de 390 OSB içinde, 4 bin çalışanla 140. sıradaydık. Yıl 2024, verdiğimiz emeklerle, on beş bin çalışanla, 20. Sırada olan BALOSB’yi Türkiye’nin markası yaptık. Biz yaptık, yine yapacağız. Markalaşmak bizim işimiz. Orada bir şehir inşa ettik. 62 fabrika kazandırdık. BALOSB ye 58 yeni fabrika daha geliyor. Balıkesir bu dönem istihdam şampiyonu olacak. ” dedi.

AÇIK CEZA EVİ’Nİ MERKEZDEN KALDIRIYORUZ
Göreve geldiğinde Sütlüce mahallesinde bulunan Açık Ceza Evi’ni kaldıracaklarını ifade eden Eray, “ 31 Mart’ta sizler bize mazbatayı verirseniz, burada bulunan Açık Ceza Evi’ni kaldıracağıma söz veriyorum. Yerine, bir ‘Millet Bahçesi’ yapacağız. O ‘Millet Bahçesi’ sadece Altıeylül’ün değil, bölgenin cazibe merkezi olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile görüştüm, sözü aldım. Adalet Bakanlığı’na müracaat edeceğiz. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Altıeylül’ü marka ilçe yapmak için düğmeye basacağız.” dedi.

SU DEPOSU’NU KALDIRIP YERİNE GENÇLİK MERKEZİ YAPACAĞIZ
Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, miting konuşmasına şu şekilde devam etti, “Bütün kırsal ve merkez mahalleleri gezdim. İhtiyaç ve sıkıntıları tespit ettim. Hangi mahallemize ne yapacağız, beş yıllık planlamamız hazır.  Size buradan bir Su müjde daha veriyorum. Su Deposu’nu kaldırıp yerine Kompleks bir Gençlik Merkezi yapacağız. İçerisinde spor tesisinden kültür merkezine kadar birçok aktiviteyi gerçekleştirebilecek bir merkez olacak.” dedi.Eray, spora ve sporcuya verdikleri önemden bahsederken sözlerine şu şekilde devam etti, “Gaziosmanpaşa Spor Kulübü’nü unutmadık. Sporcu kardeşlerimizin en büyük destekçisi de biz olacağız. Onları BAL Lig’inde görmek istiyoruz. Ayrıca, GOP mahallemizde bulunan hafriyat sahasını düzenleyip yeşil alana çevireceğiz. Biz, kenarda kalmış mahallelerimizde yaşam kalitesini şehir merkeziyle aynı seviyeye getirmeyi hedefliyoruz.”  dedi.Sütlüce Mitingi: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanları, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremitspor şampiyonluk yolunda emin adımlarlaÖnceki Haber

Edremitspor şampiyonluk yolunda emin adı...

Erden Timur "Fenerbahçeli Futbolcularda Ceza Almalı"Sonraki Haber

Erden Timur "Fenerbahçeli Futbolcularda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar