Facebook Reklamı
İnstagram

Gündüz Bakımevlerinde Eğitim Dönemi Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gündüz Bakımevlerinde Eğitim Dönemi Başlıyor
Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın çocuk gündüz bakımevlerine 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde başvurular yoğun oldu. Yeni eğitim-öğretim döneminde 200 çocuk kapasitesi ile hizmet verecek.

Balıkesir’de kendi alanında bir marka haline gelen Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın çocuk gündüz bakımevlerine 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde başvurular yoğun oldu. Yaş gruplarına göre ayrı sınıflar oluşturulan çocuklar eğitimlerini alanlarında uzman eğitmenlerden alıyor.

08.00-18.00 saatleri arasında eğitim veren Gündüz Bakımevlerinde çocukların geleceğe daha iyi hazırlanabilmesi için İngilizce, matematik, akıl ve zekâ oyunları, halk oyunları ve dans gibi dersler de verilmekte olup düzenli uyku ve yemek saatleri ile çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal ve duyusal, motor becerilerini geliştirici eğitimlerinin verileceği Burhaniye Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi’ndeki Gündüz Bakımevleri, hizmetleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

5 yılda sosyal belediyecilik gereği, Burhaniye’de yaşayan ve özellikle çalışan kesimin en büyük ihtiyaçlarından birisi haline gelen kreşlerin sayısını arttıran Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler,  İsterdik ki başvurusu olan tüm çocuklarımızı kreşlerimize kabul edelim, ancak kapasitenin çok üzerinde başvuru yapıldı. 5.yılda 3. Gündüz bakımevini de açacaklarına değinen Başkan Deveciler, “kreşlerin eğitim ve öğretim olarak üst düzey olduğunu belirtirken kreşlerimizin fiyatları da emsallerine göre oldukça uygun. Bu sebeple ilgi de ne mutlu ki yüksek oluyor. Böyle olunca kayıt sırasında bizimde belli kriterler getirmemiz gerekiyor.

İlk önceliğimiz asgari ücret ve altında gelir durumu olan aileler olurken Ekonomik şartlar nedeni ile çalışmak isteyen ancak çocuğunu bırakabileceği bir yeri olmayan kadınlarımızı da unutmayarak öncelik veriyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda 3. kreşimiz olan Nurten Aslan Gündüz Bakımevini Aralık ayında Öğretmenler Mahallesi’nde açıyoruz, yeni açacağımız gündüz bakımevinin başvurularını da yakında alacağız. Hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memur-Sen : ‘İnanılır gibi değil’Önceki Haber

Memur-Sen : ‘İnanılır gibi değil’

Motorinde İndirim MüjdesiSonraki Haber

Motorinde İndirim Müjdesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar