Facebook Reklamı
İnstagram

Hasan Avcı 2. Gündoğan Mahallesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Avcı 2. Gündoğan Mahallesinde
Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2. Gündoğan Mahallesi’ne ziyarette bulunan Başkan Adayı Avcı, “Bu güzel buluşmada her zaman olduğu gibi bizleri yine yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “2. Gündoğan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Sultan Alparslan Kültür Evi ile çocuklarımıza spor salonu, kütüphane, SODEM ile ailelerimize dokunduk. Yine Abdülhamid Han Gelişim Merkezi ile 7’den 70’e ilçemizde ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmaya çalıştık. 4 bin 500 ailenin üzerinde ailemize yardımda bulunmaya gayret ettik” diye konuştu.

BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: SODEM İLE AİLELERİMİZE DOKUNDUK

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Altıeylül ilçemize kazandırdıklarımız yanında 2. Gündoğan Mahallesi’nde Cuma Pazarımızın üstünü kapattık, Sultan Alparslan Kültür Evini kazandırdık. Burada çocuklarımıza spor salonu, kütüphane hizmeti ve SODEM ile ailelerimize dokunduk” dedi.

BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: “6,5 YILDIR MEMLEKETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı sözlerini şöyle sürdürdü: “ Öncelikle 2. Gündoğan Mahallesi’nde ikamet eden herkesi selamlıyorum. 6,5 yıldır memleketimiz için ilçemiz için var gücümüzle çalıştık. Emek verdik. Tabi elbette eksiklerimiz, elbette kusurlarımız, elbette hatalarımız vardır. Ancak Gündoğan için elimizden geldiğince emek vererek mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Neler mi yaptık? Cuma Pazarının üstünü kapattık, Sultan Alparslan Kültür Evi yaptık. Yaptırdığımız Sultan Alparslan Kültür Evi'nde çocuklarımıza spor salonu, kütüphane, SODEM ile ailelerimize dokunduk. Bahçesinde 4-6 yaş gruplarına Kuran Kursu ile çocuklarımızı yetiştirmek için gayret ve emek verdik.

BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: “4 BİN 500 AİLEYE EL UZATTIK”

Yine ilçemiz içerisinde önemli bir yer edinen Abdülhamid Han Gelişim merkezi ile 7'den 70'e ilçemize ihtiyaç sahibi kim var ise onlara dokunmaya çalıştık. Senede 4 bin 500 ailenin üzerinde aileye el uzatmaya onların sorunları için mücadele etmeye gayret ettik. Şehre sahip çıkmak ihtiyaç sahiplerinin dertleriyle dertlenerek olur, fakir-fukaranın dertlerine dertlenerek olur. Öksüz yetime sahip çıkarak olur. Sizin emanetinize sahip çıktık. Sizin emanetine başkalarına çer çöp ettirmedik. Sizlerin ve milletimizin destekleriyle 31 Mart'ta bu yanlışın düzelebileceğine canı gönülden inanıyorum.

BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: ŞİMDİDEN HAYIRLI RAMAZANLAR

Bizlere gönül kapılarını açan siz değerli 2. Gündoğan Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayına doğru gidiyoruz. Mübarek Ramazan ayının arifesindeyiz. Her birinize Mevla’m çocuklarınızla, ailelerinizle birlikte mübarek ramazan ayına kavuştursun. Cenab-ı Allah bizleri 31 Mart'ta bir bayramla bizleri karşı karşıya getirsin. Ramazan Bayramına da sağlıkla sıhhatle hepimizi kavuştursun diyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum”  Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eda Erdem’in merakla beklenen heykeli açıldı!Önceki Haber

Eda Erdem’in merakla beklenen heykeli aç...

Kuğulu Park'ta 5 siyah kuğu dünyaya geldiSonraki Haber

Kuğulu Park'ta 5 siyah kuğu dünyaya geld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar