Facebook Reklamı
İnstagram

Eda Erdem’in merakla beklenen heykeli açıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eda Erdem’in merakla beklenen heykeli açıldı!
Milli voleybolcu Eda Erdem'in Ülker Stadyumu önündeki heykeli açıldı. Ancak heykeldeki bir detay, sosyal medya kullanıcılarını tarafından gündem oldu.

Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Fenerbahçe'nin stadında düzenlenen etkileyici bir törenle açıldı.Eda Erdem'in aylardır merakla beklenen heykeli sosyal medyada da gündem oldu. Çoğu kullanıcı heykelin yapımını başarılı bulurken, çoğu kullanıcı da heykelin benzemediğini belirtti.Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın yaptığı konuşma sırasında Erdem için kullandığı "Adam gibi adam" ifadesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ERDEM: İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ

Törende duygusal anlar yaşanırken, Milli voleybolcu Eda Erdem Dündar, katılımcılara duygusal bir konuşma yaparak, "Sizlerden aldığım güç ile Fenerbahçe'ye her şeyimi adadım. İyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ama her zaman salonlardan başımız dik ayrıldık. Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım ve kulaklarımda 'Ne kaptanlar geldi, ne kaptanlar geçti' bestesi yankılanacak. İyi ki Fenerbahçeliyiz" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'TAN BİR SÖZ DAHA

Fenerbahçe camiası ve voleybol severlerin büyük ilgi gösterdiği heykel açılış töreninde konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamalar ise şöyle:"Bu gördüğünüz alan, diğer bütün heykellerimizin toplanacağı alan. Bir tane boş kaide var, oraya kimin heykelinin geleceğini şu an söylemek istemiyorum. İstişare edeceğiz. Şu kadarını söyleyeyim; tarihimizin erken dönem isimlerinden birisi olacak. Böyle özel bir günde Fenerbahçe'mizin ve ülkemizin yıldızı olan Eda Erdem'in heykelinin açılış töreninde burada buluştuk. Eda Erdem sadece sahada sergilediği üstün performansıyla değil, aynı zaman karakteriyle de Türk sporu için önemli bir rol modelidir. Tam 16 yıldır formamızı taşıyor."Bugün Eda'nın heykelini gururla açarken aynı zaman tüm kadınlarımızın gücünü yüceltiyoruz. Eda Erdem'e ve tüm kadın sporcularımıza başarılar diliyorum. Eda'yı böylesine bir evlat olarak yetiştiren ailesine, hocalarına, onu Fenerbahçe'ye kazandıran Mehmet Ali Aydınlar'a ve Eda Erdem'in hem bulunmasına hem de Fenerbahçe'de kalmasını sağlayan Sayın Aziz Yıldırım'a spor vizyonundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Dün akşam bizler için güzel bir gece oldu, bu hafta sonu da umarım öyle olur. Hepinize hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum." Spor Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çamlık ve Mini Balıkesir AçılıyorÖnceki Haber

Çamlık ve Mini Balıkesir Açılıyor

Hasan Avcı 2. Gündoğan MahallesindeSonraki Haber

Hasan Avcı 2. Gündoğan Mahallesinde

Haber Yorumları

  • gb09-03-2024 10:13

    haber ve kapağı çalıntı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar