Facebook Reklamı
İnstagram

JANDARMANIN DİKKATİ YAKALATTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JANDARMANIN DİKKATİ YAKALATTI
Edremit jandarma şüpheli kişileri durdurup arama yaptı.Arama sonucunda şüphelilerden tabanca, bıçak ve kumar esrar yakalandı.

Edremit'te şüpheli hareketlerde bulunan iki kişinin jandarma tarafından yapılan üst aramasında 1 tabanca, 1 bıçak ve 3 gram kubar esrar ele geçirildi.Adli makamların talimatıyla S.Ç. ve M.K. isimli şüpheli şahıslar hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefet suçundan, adli işlem başlatıldı. 

Balıkesir polisinden silah operasyonu

Balıkesir polisi il ve ilçeler genelinde yaptığı silah operasyonlarında 7 ateşli silah ve 35 fişek ele geçirdi.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce il ve ilçeler genelinde yapılan çalışmalarda; Balıkesir İl Merkezinde, 1 adet Sarsılmaz ateşli silah ve bu silaha ait 6 fişek, 1 adet Cal 765 ibareli ateşli silah ve bu silaha ait 7 adet fişek, 1 adet ruhsatsız Av tüfeği, Ayvalık'ta , 1 adet Blow kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet fişek, Bandırma'da, 1 adet 7,65 mm çaplı ateşli silah ve bu silaha ait 9 adet fişek, Gömeç'te ,1 adet magnum pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 8 adet fişek, 1 adet Prenses marka Av Tüfeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında kanuni işlem uygulandı.

150 litre kaçak içki ele geçirildi

Edremit'te ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri sahte ve kaçak içki üreten bir kişinin ikamet adresine baskın düzenledi. Baskında 150 litre kaçak ve sahte içki ele geçirildi.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kaçak sahte içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda Edremit  Altınoluk Mahallesinde H.T. isimli şahsın ikamet adresi ve eklentilerinde yapılan aramada 150 litre kaçak içki, 1 adet alkol yapımında kullanılan damıtma kazanı ve aparatları ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. 

 5 uyuşturucu şüphelisi tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmada; 22 şahıs yakalanırken adli makamlara sevk edilen 3 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda 535 adet sentetik ecza hap, 91 gram esrar, 26,93 gram metamfetamin, 1,01 gram bonzai, 4 kök kenevir bitkisi, 26 adet ecstasy hap ve 1 ruhsatsız silah ve 7 fişek ele geçirildi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yılmaz:Büyükşehir’in egosu yokÖnceki Haber

Başkan Yılmaz:Büyükşehir’in egosu yok

KADINA YÖNELİK ŞİDDET TOPLANTISI YAPILDISonraki Haber

KADINA YÖNELİK ŞİDDET TOPLANTISI YAPILDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar