Facebook Reklamı
İnstagram

Toki Balıkesir’de Eski SSK Arazisini Satıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toki Balıkesir’de Eski SSK Arazisini Satıyor
Balıkesir Eski SSK hastanesinin sırtında bulunan ve deposu konumundaki kot farklı arazi Toki’den satışa çıkıyor. Satış 21-22-23 Kasım tarihlerinde online müzayede şeklinde yapılıyor. Arazinin bulunduğu yerin diğer kapısının bulunduğu yol geçen hafta baştan aşağıya asfaltlanmıştı.

Yapılacak arsa satışında Balıkesir’den satışa giren büyük bir arazi var. Eski SSK olarak bilinen arazi Toki’den satışta gözüküyor. Toki satış listesinde 3130 metrekare alan Konut ve ticaret alanı olarak satışa çıkıyor. Yüksek bir kot farkının olduğu arazinin hemen yanında Altıeylül Yeni Fen lisesi bulunuyor. Yıldız mahallesi sınırında bulunan arazinin teminat tutarı ise 2.300.000.00 olarak belirlendi. Toki Balıkesir’den satışa çıkacak olan arsanın muhammen bedeli ise 18.943.100,00 lira olarak belirlendi. Hemen teslim olarak 24 eşit taksitle satılacak olan arzinin toplam büyüklüğü ise 3787.51 metrekare iken Hazineye ait kısmı ise 3130.99 metrekaredir.

Toki Arsa Satışları hakkındaki haberimiz geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Toki birçok ilde muhtelif arazileri ve arsaları satışa çıkarıyor. 21-22-23 Kasım tarihlerinde online şekilde yapılacak arsa satışında çok önemli indirimler yapılıyor. Peşin ödemelerde KDV muafiyetinden yüzde 20 indirim uygulanırken tutarın yüzde 25'inin peşin, geri kalanının 24 ay taksitle ödeme imkanı olacak. Her taksite kanuni faiz uygulaması yansıtılırken KDV haricinde tapu, harç ve damga vergisi gibi muafiyetlerin söz konusu olacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ilde 622 muhtelif arsayı KDV'siz satışa çıkardı. Aralarında Balıkesir başta olmak üzere İstanbul, Antalya, Çanakkale ve Sakarya gibi şehirlerin de yer aldığı arsaların satışı 21-22-23 Kasım tarihlerinde yapılacak.

NEHİR MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altıeylül Caddelerine Asfalt Serimi YapıldıÖnceki Haber

Altıeylül Caddelerine Asfalt Serimi Yapı...

Büyükşehir’den Öğretmenlere Müjdeli HaberSonraki Haber

Büyükşehir’den Öğretmenlere Müjdeli Habe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar