Facebook Reklamı
İnstagram

Yazarımız Kübra Mert Bu Hafta Türk Futbolunda Yaşanan Kara Geceyi Yazdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazarımız Kübra Mert Bu Hafta Türk Futbolunda Yaşanan Kara Geceyi Yazdı
Yazarımız Kübra Mert, bu hafta yazısında Türk futbol tarihinde yaşanan korkunç olayı kaleme aldı. Ülkemizde şiddetin her tonu yaşanmaya devam ederken bu spor camiasına da yansıdı. Dün akşam Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca, Maçın Hakemi Fifa kokartlı Halil Umut Meler’e yumruklu bir saldırı gerçekleştirdi. Kübra Mert, "Futbolda şiddet görmek istemesek de küfür ve benzeri şeylerle yaşamaya alışmıştık. Hatta bazı maçlardan sonra kulüp arabasının taşlanması, futbolcuların taraftarlarca övülmesi yada maç içinde hakeme bir taraftarın saldırması türünden şiddet manzaralarına aşinaydık. Ancak ilk kez bir kulübün en üst düzeyde temsilcisi olan Başkanı bizzat sahaya girerek hem de bir depar atarak bir hakeme saldırıyor." dedi.

Türk futbolunun utanç gecesi olarak nitelendireceğimiz gelişmeler Pazartesi gecesi hem de Türkiye’nin kalbi Ankara’da bir statta yaşandı. Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca, Maçın Hakemi Fifa kokartlı Halil Umut Meler’e yumruklu bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırma öyle sıradan bir itiş kakışın ötesinde yumruklu bir saldırı oluyor. Hatta Hakem Umut Meler aldığı darbenin de etkisiyle göz çevresinde çatlak oluşuyor. Başkanın saldırısının ardından yüzünü ellerine götüren Hakem Umut Meler yere düşüyor. Üzerine birde orada ne işe yaradığı belirsiz tipler türüyor. Onlarda yerdeki adama saldırıyor. Gerekçeleri ise “Hakem maçı kötü yönetti”…

Yazarımız Kübra Mert’in, Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca'nın, Maçın Hakemi Fifa kokartlı Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonucu yaşananları anlatan yazısını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

https://www.balikesiraktuel.com/makale/turk-futbolunda-kara-gece-yasandi-59

HABER: NEHİR MEMİŞ 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırma Halinde Balık Bolluğu YaşanıyorÖnceki Haber

Bandırma Halinde Balık Bolluğu Yaşanıyor

Yatırımcı Şirketler İvrindi’ye Fabrika KuruyorSonraki Haber

Yatırımcı Şirketler İvrindi’ye Fabrika K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar