Facebook Reklamı
İnstagram

Altıeylül’de 100. Yıl Coşkusu Yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altıeylül’de 100. Yıl Coşkusu Yaşandı
Altıeylül Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri içerisinde yer alan Türkmen Tepe Yamaç Paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü. Altıeylül'e bağlı Akçaköy'de yapılan etkinlikte Cumhuriyetin 100. Yılını gökyüzünde kutlandı.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Cumhuriyetin 100. yılı büyük coşku içerisinde kutladı. Altıeylül Belediyesi'nin organizasyonunda 3.sü gerçekleştirilen Türkmen Tepe Yamaç Paraşütü Uçuş Etkinliği Akçaköy Mahallesi'nde yapıldı. Organizasyona AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı katılım sağladı.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİLOTLARI TÜRKMEN TEPE’DE BULUŞTU
Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 15'i kadın, 57 erkek sporcunun katıldığı etkinlikte Türkmen Tepe 3. Hedef Şampiyonası gerçekleştirildi. Kadınlar klasmanında ilk 3'e giren yarışmacılar 1. Sinem Çakmak, 2. Melis Balolu, 3. Efide Gülerer oldu. Erkekler Klasmanında ise ilk 3'e giren yarışmacılar 1. Bekir Kutlar, 2. Şener Fakıoğlu, 3. Ufuk Akbulut oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı verdi.

BAŞKAN HASAN AVCI: CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI 1 HAFTA ETKİNLİKLERLE KUTLADIK
3. Türkmen Tepe Yamaç Paraşütü etkinliğinde konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Altıeylül’ümüzün ve ülkemizin en önemli yamaç paraşütü uçuş alanlarından olan Türkmen Tepesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Etkinliğimize şehrimizden ve ülkemizin dört bir yanından katılan pilotlara ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN AVCI: BU BÖLGEYİ GENÇLERİMİZ İÇİN DÜZENLEYECEĞİZ
Sporcuların yapmış oldukları görsel şölenle Cumhuriyetimizin 100. Yılını gökyüzünde kutladık. Ülkemizin dört bir yanından Türkmen Tepe'ye gelen Yamaç Paraşütünü yapan sporcular bu bölgenin bu proje için önemli bir yer olduğunu ifade ettiler. Önümüzdeki süreçte Akçaköy’de yer alan Türkmen Tepe'yi yamaç paraşütü alanı olarak ulusal çapta ülkemize kazandırmak istiyoruz. " dedi.

29 EKİM 19:23’DE DİLEK FENERLERİ GÖKYÜZÜNDE BULUŞTU
Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri içerisinde 29 Ekim saat 19:23’de dilek fenerleri gökyüzünde buluştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyonda vatandaşlara dağıtılan dilek fenerleri Cumhuriyeti temsil eden 19:23’de uçuruldu.

Ardından Hasan Can Kültür Merkezi’nde Özhan Eren koordinesinde “EY VATAN” başlığı altında Selçuklu’dan Cumhuriyet’e bu mülkün destanı 100. Hatırası konseri düzenlendi.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil Ve Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem !Önceki Haber

Otomobil Ve Gayrimenkul Satışında Yeni D...

Balıkesirspor Sahasında Yine KazanamadıSonraki Haber

Balıkesirspor Sahasında Yine Kazanamadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar