Facebook Reklamı
İnstagram

Altıeylül’ün Yeni Hizmet Binasının Temel Hafriyatı Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altıeylül’ün Yeni Hizmet Binasının Temel Hafriyatı Tamamlandı
Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası için çalışıyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Altıeylül'e ve Balıkesir'e yakışacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası bir buçuk aylık yoğun mesai ardından tamamlandı. 7 bin metrekarelik kapalı alana kurulacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binasının temeli 4 bin 80 kamyon hafriyat çalışmasıyla bitirildi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bir buçuk aylık geceli gündüzlü çalışmanın ardından 7 bin metrekarelik kapalı alana kurulacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz sıkı çalışmalarının ardından Altıeylül’e yakışacak, Altıeylül’e değer katacak, Altıeylüllerin hizmetinde olacak olan yeni hizmet binamızın temel açma çalışmalarını tamamladı. Bu projenin içerisinde yer alan ekibimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN AVCI: VATANDAŞLARIMIZIN 24 SAAT YAŞAYACAKLARI BİR ALAN KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Avcı: “İnşallah burada güzel bir binayı güzel bir tesisi ilçemize kazandırırken, sadece bir bina değil aynı zamanda bir yaşam alanı olacak. Aynı zamanda cazibe merkezi olacak. Meydanlarıyla yeşil alanlarıyla nikâh salonlarıyla, toplantı salonlarıyla vatandaşlarımızın 24 saat yaşayacakları bir alanı kazandıracağız. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ KARATEPE’DE

Altıeylül Belediyesi’nin yeni hizmet binasının arsa alanı 13 bin 405 m, toplam proje alanı 28 bin 108 m ve yeşil alan ve parkların merkezinde kent meydanı 13 bin 279 olarak belirlendi. Proje alanı içerisinde; sahip olduğu akıllı bina özelliği ile kendi elektriğini üretecek, yağmur suyunun depolanarak tekrardan kullanıma kazandırılması, toplantı salonları ve meclis salonu, arşiv alanları, sığınak, mescit, kafeterya-restoran, kreş/çocuk gündüz bakımevi, açık-kapalı otopark, açık-kapalı oturma alanları ve sosyal etkinlik alanları yer alacak.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunanistan Ölüme Terk Etti Türkiye KurtardıÖnceki Haber

Yunanistan Ölüme Terk Etti Türkiye Kurta...

Bandırma'da İki Aile Arasında Husumet ÇıktıSonraki Haber

Bandırma'da İki Aile Arasında Husumet Çı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar