Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir'de Öğrencilerin Karne Sevinci

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir'de Öğrencilerin Karne Sevinci
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla karne heyecanı yaşayan öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Şıldak Balıklı İlkokulu ve Ortaokulu, General Kemal Ortaokulun’nda öğrencilere karnelerini Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ile birlikte takdim etti.

Vali Hasan Şıldak karne sevinci yaşayan öğrencileri ziyaret etti ve omnların heyecanına ortak oldu. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen program kapsamında ilk olarak Altıeylül İlçesine bağlı Balıklı Mahallesi Balıklı İlkokulu ve Ortaokulu, daha sonra yine Altıeylül İlçesinde bulunan General Kemal Ortaokulunda öğrenciler karneleriyle buluştu. Karnelerini alan öğrenciler tatil heyecanı yaşadıkları bugün de kendilerini yalnız bırakmayan Vali amcalarına teşekkür ettiler. Vali Şıldak ve Bakan Yardımcısı Yılmaz öğrencilere tatilde bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti.

Vali Şıldak ve Bakan Yardımcısı Yılmaz beraberlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilere eylül ayında enerjiyle okullarına dönmelerini söyleyen Vali Şıldak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Eğitim-öğretim yılımızın sona erdiği bugün Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Nazif Yılmaz ile birlikte öğrencilerimizin karne dağıtımlarını gerçekleştirdik, öğretmenlerimizle bir araya geldik. İlimiz genelinde bin 28 okulumuzda 17 binin üzerinde öğretmenimizin, 201 binin üzerinde öğrencimizin eğitim faaliyetini sürdürdüğü 2022-2023 eğitim öğretim yılı, son derece verimli şartlarda ve başarılı bir şekilde sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığımızın sağladığı imkanlarla ve eğitim yatırımlarıyla içinde bulunduğumuz yıl Balıkesir’in yakaladığı seviye bir hayli yüksek oldu. İlimiz genelinde 59 okulumuzun yapımı devam ediyor. Bu oldukça yüksek bir sayıdır. Tamamlanan ve proje aşamasında olanları da düşündüğümüzde İlimizin adeta okul şantiyeleriyle dolu bir inşaat alanı görüntüsünde olduğunu söyleyebiliriz. Eğitimi birinci öncelik olarak yürüttüğümüz ve eğitimle ilgili yerelde uyguladığımız Başarıyı İzleme Geliştirme Projesiyle de bütün takiplerimizi İlimizdeki bütün kurumları ve yerel yönetimlerimizin desteğiyle sürdürüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın genel stratejisi ve politikaları doğrultusunda en iyisini ortaya koyup en başarılı sonuçları almak için gayret içerisinde çalışıyoruz. Bütün eğitim kadromuza ben de şükranlarımı sunuyorum. Eğitimcilerimize, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Haber: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehitlikte Buruk Babalar GünüÖnceki Haber

Şehitlikte Buruk Babalar Günü

Gönen Yağlı Güreşi Şampiyonları Belli OlduSonraki Haber

Gönen Yağlı Güreşi Şampiyonları Belli Ol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar