Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir’de “Piyano Yarışması ve Resitalleri”nden Muhteşem Final

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de “Piyano Yarışması ve Resitalleri”nden Muhteşem Final
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Kent Konseyi, Balıkesir Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı ile Dore Music iş birliğinde, Zihnilatif Lütuflu Zekalar Eğitim ve Araştırma Derneği yürütücülüğünde “Zihnilatif Türk Devletleri Uluslararası Piyano Yarışması ve Piyano Resitalleri” düzenlenen ödül töreni ve kapanış konseriyle sona erdi.

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Fatih Salonunda düzenlenen programa; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdür V. Aytekin Yılmaz, Zihnilatif Lütuflu Zekalar Eğitim ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeliha Kahraman’ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Programda, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür belgesi verilirken, Türk Devletlerini sanat kapsamında buluşturan ve dünya salonlarında sahne alacak geleceğin büyük Türk piyanistlerinin deneyim kazandığı yarışmada ilk üçe girenlere de ödül belgesi takdim edildi. 

Program, ödül törenin ardından kapanış konseriyle devam etti. Orkestra Şefliğini Artun Hoinic’in üstlendiği konserde; solistler Andrey Pisarev, Başar Can Kıvrak ve Cem Babacan dünyaca ünlü Keman sanatçımız Cihat Aşkın’ın sanatsal yönetimiyle kurulan, koordinatörlüğünü BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. H. Hakan Okay’ın yürüttüğü Balıkesir Kültür Orkestrası (BAKO) ile birlikte sahne aldı.
Konser, sanatçılara teşekkür belgesi ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşil Soğan Üreticinin Yüzünü GüldürdüÖnceki Haber

Yeşil Soğan Üreticinin Yüzünü Güldürdü

Bandırma'da Fırtına Hayatı Felç EttiSonraki Haber

Bandırma'da Fırtına Hayatı Felç Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar