Facebook Reklamı
İnstagram

Başkan Hasan Avcı Altıeylül Projelerini Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hasan Avcı Altıeylül Projelerini Anlattı
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi binası sinema salonunda belediye için planladığı projeler hakkında sunum gerçekleştirdi. Avcı, yapılan sosyal yardımlar hakkında da bilgilendirme yaptı.

Altıeylül’de Tamamlanan Projeler

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı; tamamlanan projeler olan Dallımandıra Mahallesi 1.250 mgwatlık Güneş Enerji Santrali, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi, Hasan Can Kültür Merkezi, Sabri Uğur Millet Kıraathanesi ve Parkı, Sultan Alparslan Kültür Evi, İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi, 20 Adet Kırsal ve Merkez Mahalle Muhtarlık Hizmet Binası yapımı, 8 Kırsal Mahalleye Futbol Sahası Yapımı, Konakpınar Gençlik Merkezi hakkında da sunumda bilgiler verdi.

Altıeylül’de Devam Eden Projeler

Altıeylül’de devam eden projeler ile ilgili bilgiler veren Başkan Avcı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi, Gaziosmanpaşa Kapalı Yüzme Havuzu, Plevne Mahallesi Kapalı Pazar yeri, Seyyid Ahmet Arvasi parkı ve Millet Kıraathanesi projelerimiz devam ediyor. Altıeylül’e yakışan projelerimizi teker teker planladığımız bir şekilde tamamlayacağız. Altıeylül Belediyesi ve çalışanlarımız Altıeylül’ü daha yaşanabilir Altıeylül yapmak için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Altıeylül’de Planlanan Projeler

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül Belediyesi’ne planladığımız projeler içerisinde önem verdiğimiz ve vatandaşların daha iyi bir hizmet alması için temel çalışması içerisinde olduğumuz Altıeylül Belediyesi Hizmet Binası, Gümüşçeşme Millet Kıraathannesi, Kilit Parke Taş ve Asfalt İhalesi, 8 Mahallemize Futbol Sahası Yapımını hedefliyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jeotermal Serada Balıkesir Muzu YetişiyorÖnceki Haber

Jeotermal Serada Balıkesir Muzu Yetişiyo...

Çeltik Biçme ve Kurutma Fiyatları BelirlendiSonraki Haber

Çeltik Biçme ve Kurutma Fiyatları Belirl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar