Facebook Reklamı
İnstagram

Büyükşehir, Bandırma’nın Trafik Sorununu Çözüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir, Bandırma’nın Trafik Sorununu Çözüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; sabah ve akşam saatlerinde trafiğin yoğun olarak yaşandığı Bandırma’nın Sanayi ve Etibor kavşaklarını rahatlatmak amacıyla Sanayi ve 600 Evler mahalleleri arasında, karayoluna paralel yan yolların alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına 6 Kasım’da başlıyor.

Balıkesir’de vatandaşlara, kesintisiz ve rahat bir ulaşım sunmak için yeni yolların yapımından akıllı kavşak ve alternatif güzergâhların oluşturulmasına kadar şehrin birçok noktasında projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi; Bandırma’nın trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirmek için önemli bir adım atıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Bandırma D200 Karayolu’nda, sabah ve akşam saatlerinde trafiğin yoğun olarak yaşandığı Sanayi ve Etibor kavşaklarını rahatlatmak amacıyla Sanayi ve 600 Evler Mahalleleri arasında, karayoluna paralel olan yan yolların alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına başlıyor.

6 Kasım’da başlaması planlanan çalışmalar öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay; AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Cemal Öztaylan, BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Turan ve Mehmet Akif Şencan, ilgili daire başkanları, kurum temsilcileriyle birlikte koordinasyon toplantısı ve bölgede incelemeler yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın talimatıyla; Sanayi ve Etibor kavşaklarında yaşanan trafik yoğunluğunu gidermek için çalışmalara başlıyoruz. İnşallah, bölgedeki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Bandırmalı hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız.” açıklamasında bulundu.

İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayasofya Yabancı Turistlere Ücretli OlacakÖnceki Haber

Ayasofya Yabancı Turistlere Ücretli Olac...

5 Bin TL Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli OlduSonraki Haber

5 Bin TL Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar