Facebook Reklamı
İnstagram

Deniz altı tıraşı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deniz altı tıraşı
Manisa’da kuaförlük yapan 17 yaşındaki Emirhan Güngör, İzmir’e gelerek denizin yaklaşık 5 metre altında saç tıraşı yaptı. Güngör, suyun altındaki tıraşta da ayna ve fısfıs kullandı.

Manisa’da çocuk yaşlarda kuaförlüğe başlayan Emirhan Güngör (17), mesleğinde daha iyi yerlere gelebilmek için maharetini farklı yönlerde de kullanmaya başladı. Denizin altında tıraş yapmak için harekete geçen genç kuaför, İzmir’in Karaburun İlçesi’ne gelerek dalgıç kıyafetini giyip yaklaşık 5 metre derinliğe daldı. İlk defa dalış yaptığı için zorlandığını ifade eden Güngör, “Ekipman olarak makas, tarak, fısfıs ve eski el makinemi kullandım. Bu şekilde yaptık tıraşımızı. Bayağı bir zorlu oldu. Suyun soğuk olmasından dolayı daha zor oldu. Her zorluğa rağmen tıraşımızı başarılı bir şekilde yaptık.” dedi.

En büyük destekçim annem
Denizin altında saç tıraşı yapma fikrini duyunca babasının tepki gösterdiğini söyleyen Güngör, “Babam, ‘Kafayı mı yedin sen? Ne yapmaya çalışıyorsun?’ diye tepki gösterdi. Annem beni hep destekledi. Bu zamana kadar en büyük destekçim annem oldu. ‘Sen yaparsın’ dedi. O özgüveni verdi bana. Arkadaşlarım da destek oldu. Onların katkılarıyla güzel bir iş yaptım ve başardım.” diye konuştu.

Biraz korktum
Suyun soğuk olmasından dolayı tıraşı yaparken zorlandığını ifade eden Güngör, “Suyun altında dengede durması biraz sıkıntılı oldu. Onun dışında balıklardan dolayı biraz zorluk yaşadık. İlk başta biraz korktum. Çünkü 5 metrelik bir derinliğe indik. Dalış malzemelerini de ilk defa kullandım. İçeride neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Ama ona rağmen güzel bir dalış yaptık” dedi.

Sıradaki hedefim  “Ağrı Dağı”
Emirhan Güngör bundan sonraki hedefinin ise Ağrı Dağı’nın zirvesinde tıraş yapmak olduğunu ifade ederek, Guinness Rekorlar Kitabına da başvuru yapmayı düşündüğünü söyledi.
Haber Merkezi: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şıldak’tan Burhaniye ziyaretiÖnceki Haber

Vali Şıldak’tan Burhaniye ziyareti

Nurhayat Güven’den yeni başarıSonraki Haber

Nurhayat Güven’den yeni başarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar