Facebook Reklamı
İnstagram

Dursunbey Tasarruf Tedbirleri Gereğince Etkinlikleri İptal Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dursunbey Tasarruf Tedbirleri Gereğince Etkinlikleri İptal Etti
Balıkesir Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu yılki güreş ve konserleri Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen “Tasarruf Tedbirleri” gereğince iptal etti.

Dursunbey Belediyesi, bu yıl yapılması planlanan güreşler ile panayır ve kurtuluş günü konserlerini iptal etti. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan sosyal medya hesabından, "82. Geleneksel Dursunbey Yağlı Güreşleri, Panayır Konseri, 3 Eylül Kurtuluş Günü Konserleri gibi etkinliklerimizi ‘Tasarruf Tedbirleri’ genelgesi kapsamında iptal ettik" açıklamasında bulundu.

Dursunbey Belediye’sinin internet adresinden yapılan açıklamada;

“30 Haziran 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafından Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren, Kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımına ilişkin olarak hazırlanan 2021/14 sayılı genelge ile geçtiğimiz haftalarda Hazine ve Maliye Bakanlığınca hazırlanan ve tüm kamu kurum ve kuruluşlara gönderilen yazıda 'Tasarruf Tedbirleri' konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesine ek olarak; Deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların gözden geçirilmesi, tedbirlerin uygulanmasına yönelik gerekli adımların atılması ve tasarruf takibinin tavizsiz sağlanması gerektiği açıkça belirtilmiş olduğundan;

Dursunbey Belediyesi olarak bu yıl yapmayı planladığımız 82. Geleneksel Dursunbey Yağlı Güreşleri, Panayır Konseri, 3 Eylül Kurtuluş Günü Konserleri gibi etkinliklerimizi ‘Tasarruf Tedbirleri’ genelgesi kapsamında iptal ettiğimizi kamuoyu ile paylaşır, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı etkinliklerle buluşmayı temenni ederiz…” denildi.

Haber: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarlaya Gelen İstediğini SeçerÖnceki Haber

Tarlaya Gelen İstediğini Seçer

Kalaycı, Mesleğine Sahip ÇıkıyorSonraki Haber

Kalaycı, Mesleğine Sahip Çıkıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar