Facebook Reklamı
İnstagram

Gönen lezzetleri Peynir ve Zeytin Fuarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönen lezzetleri Peynir ve Zeytin Fuarında
İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Balıkesir Gönen ilçesi de fuardaki yerini birbirinden güzel lezzetleri ile alıyor. Gönen Peynir ve Zeytin çeşitleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

İstanbul Yenikapı Dr.Kadir Topbaş gösteri merkezindeki Peynir ve Zeytin fuarı devam ediyor. Fuar 18-21 mayıs tarihlerinde açık olacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde peynir ve zeytin severleri ağırlamaya devam ediyor. 3. İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı 2. gününde Yenikapı’da bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Gelen ziyaretçilere Anadolu'nun farklı noktalarında üretilen toplamda 200 çeşit peynir tanıtılıyor. Bir yandan peynir çeşitleri gelen ziyaretçilere ikram edilirken, diğer taraftan ise üretilen bu peynirler ile kuymak ve çeşitli lezzetler alanda yapılarak ikram ediliyor.

Gönen’in asırlık lezzetleri fuarda farklı stantlarda yerini alırken Özellikle İstanbullu ziyaretçiler bol bol organik ürünler almayı ihmal etmedi. Zeytin çeşitleri, peynir çeşitleriyle farklı bir lezzet şöleni sunan fuar 19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Dr.Kadir Topbaş gösteri merkezinde yer alacak. Gönen lezzetlerinin yanı sıra ülkemizin unutulmaya yüz tutmuş bir çok lezzeti de gün yüzüne çıkıyor. Fuarda Unutulmaya yüz tutmuş Midiliç Çömlek Peyniri yeniden tanıtılıyor. Yozgat'ta unutulmaya yüz tutmuş bir peynir olan Midiliç Çömlek Peynirini tekrardan vatandaşlara sunuluyor. Yapımında çanak Basma tekniği kullanılan peynirde çanaklara basılan peynirler, toprağa çömlek ile gömülerek çeşni ve lezzet alması sağlanıyor. Üretiminde  sadece  köylülerin yer aldığo organik peynir de ziyaretçiler tarafından çok beğenildi.

Haber Merkezi:Süleyman Namlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dursunbey'de 19 Mayıs KutlandıÖnceki Haber

Dursunbey'de 19 Mayıs Kutlandı

Ayvalık Deniz Hudut Kapısı’nda ikinci tur için oy verme işlemi başladıSonraki Haber

Ayvalık Deniz Hudut Kapısı’nda ikinci tu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar