Facebook Reklamı
İnstagram

Havran, Cumhuriyet’in 100 Yaşını Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Havran, Cumhuriyet’in 100 Yaşını Kutladı
Havran’da 29 Ekim Cumhuriyet’in 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında öğrencilerin şiirlerini okuması, Halk Oyunları Ekibi gösterileri, Yabancı Halk Dansları Topluluğu gösterileri ve Havran Belediyespor Teakwondo ve Jimnastik gösterileri düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet’in 100. Yıldönümü etkinlikleri, İlçe Kaymakamı Sayın Enver Özderin’in makamında tebrikleri kabulü ile başladı. Kızılay Meydanında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni, KaymakamEnver Özderin, Belediye Başkanı Emin Ersoy, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katılımları ile coşku içerisinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, İlçe Kaymakamı Enver Özderin ve Belediye Başkanı Sayın Emin Ersoy’un Havranlı vatandaşların bayramlarını kutlaması ve Kaymakamın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirmesi ile devam etti.

100. Yıl Etkinlikleri kapsamında öğrencilerin şiirlerini okuması, Halk Oyunları Ekibi gösterileri, Yabancı Halk Dansları Topluluğu gösterileri ve Havran Belediyespor Teakwondo ve Jimnastik Gösterileri izlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi. Daha sonra okulların bando eşliğinde kortej geçişi yapılarak tören tamamlandı.

Havran Belediyesi; “Bir kez daha Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz Şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz bu akşam saat 20:00’da 15 Temmuz Şehitleri Meydanında başlayacak Fener Alayı ile devam edecektir. Tüm Halkımız davetlidir.” Açıklamasında bulundu.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pedal Çevirerek 11 Ülkeyi Geçip Edremit’e GeldiÖnceki Haber

Pedal Çevirerek 11 Ülkeyi Geçip Edremit’...

Körfez Yörükleri Cumhuriyet’i KutladıSonraki Haber

Körfez Yörükleri Cumhuriyet’i Kutladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar