Facebook Reklamı
İnstagram

HAYKOOP Üçüncü Şubesini İvrindi’de Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HAYKOOP Üçüncü Şubesini İvrindi’de Açtı
S.S. Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri birliği üçüncü şubesini İvrindi’de düzenlenen törenle hizmete aldı. HAYKOOP’a üye kooperatiflere daha iyi hizmet edebilmek adına İvrindi’de açılan HAYKOOP şubesiyle üreticiler işlerini daha rahat yapabilecek.

Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği’nin İvrindi şubesi dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şube açılışına HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özen, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile çok sayıda hayvancılıkla uğraşan kişiler ve İvrindi halkı katılım sağladı.

Faruk Özen: “Üçüncü şubemizi açtık”
HAYKOOP Balıkesir’in İvrindi Şubesinin açılışında konuşan HAYKOOP Başkanı Faruk Özen şubeleşerek üreticinin işlemlerini kolaylaştırdıklarını söyledi. Özen, “Balıkesir hayvancılık kooperatifleri ilimizin 20 ilçesinde 167 adet kooperatifin bir araya gelmesiyle hayvancılık üzerine faaliyet gösteren ve kooperatifçilik faaliyetlerini yapan bir birliktir. Biz istiyoruz ki ilçelerimizde üyelerimizin ayağına hizmet vermek, mahallinde hizmet vererek hayatı kolaylaştırmak, kooperatif başkanlarımızın devletle, hükümetle, bakanlıkla ve bizimle olan işlerinde çok fazla yol yürümeden, zamandan tasarruf ederek mahallinde işlerini görmek üzere şubeleşme kararı almıştık. Gönen ve Bigadiç’ten sonra üçüncü şubemizi de İvrindi’de açıyoruz. Burada kooperatifçilik faaliyetleri yaparak köylerimizde hayvancılık yapan çiftçilerimize daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz inşallah bunun arayışı içinde olacağız hep birlikte. Bu işleri yaparken de tabi belediyemizle, Tarım İl Müdürlüğümüzle, milletvekillerimizle, kaymakamlığımızla, valiliğimizle hep birlikte bir paydaş olarak, onların da bize kattığı itici güçle inşallah burada Allah bize güzel hizmetler üretmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Canbey: “Üreticinin yanında olmaya devam ediyoruz”
HAYKOOP’un İvrindi Şube açılışına katılan Milletvekili Mustafa Canbey de konuşmasında üreticinin her zaman yanlarında olduklarına vurgu yaptı. Canbey, “Bu açılış çok önemli, Balıkesir tarım şehri, İvrindi tarım ve hayvancılık şehridir. HAYKOOP da Balıkesir ve Türkiye genelinde örgütlenmiş kooperatif yapısı olarak güzel işlere imza atıyor. Balıkesir’de bugün itibariyle üçüncü şubesini açtılar. Ben öncelikle HAYKOOP’un İvrindi Şubesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah burada hem şehrimize, hem insanımıza güzel katkıları olur.

Hayvancılık ve tarım konusunda şehrimiz her geçen gelişiyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de gelişmeye devam edecek. Siyaset olarak da üzerimize düşen her şeyi biz yapmaya gayret ediyoruz. Et ve süt fiyatlarıyla ilgili zaman zaman problemler yaşadık ama şu anda gayet güzel bir şekilde gidiyor. Vatandaşlarımız, tarımla ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimiz fiyatlarda memnunlar. İnşallah bundan sonraki süreçte olası bir sorunları olduğunda yine biz sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.b Zaten HAYKOOP Başkanımız ve diğer bu konuyla ilgili paydaşlarla sürekli irtibat halindeyiz. Bilindiği gibi Tarım Bakanımız yeni atandı, onunla da sürekli görüşüyoruz, bakan yardımcılarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Hükümetimize, bizlere düşen her ne varsa her daim sizlerle birlikte olmaya inşallah devam edeceğiz. Şunu da ifade etmek isterim, Sayın Cumhurbaşkanımız bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah çiftçimizle birlikte olmaya, çiftçimizi desteklemeye, hayvancılarımızı destekleme devam edecek” ifadelerini kullandı.

Haber – Burcu YANIK

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yücel Yılmaz Tohoku Depreminin Yıkıcı İzlerine Tanıklık EttiÖnceki Haber

Yücel Yılmaz Tohoku Depreminin Yıkıcı İz...

Susurluk Belediyesi İşlem Görmemiş Sokaklara Hizmet GötürüyorSonraki Haber

Susurluk Belediyesi İşlem Görmemiş Sokak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar