Facebook Reklamı
İnstagram

Karesi’de Değişim Ve Gelişim Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karesi’de Değişim Ve Gelişim Sürüyor
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı yöneticilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Başkan Orkan, yapılan çalışmaların yanı sıra planlanan yatırımlar hakkında da bilgiler sundu.

Çağdaş ve modern bir Karesi için çalışmalarını sürdüren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediye meclis üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Partili Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hakan Aka ve parti yöneticileri katıldı. Karesi Millet Bahçesinde düzenlenen toplantıda Başkan Orkan, 4 yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları sinevizyon gösterisi eşliğinde anlattı.

ORKAN: “KARESİ’DE GELİŞİM DEVAM EDİYOR”
Karesi Belediyesi olarak vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Tarihi, doğası, kültürü ve sanatıyla kimlikli bir kent Karesi için çalışıyoruz. Değişen ve gelişen çağın gerekliliklerini doğru analiz ederek modern ve kimliği korunmuş bir şehircilik planı ile ilerlemeye devam ettiğimiz Karesi’de gelişim gün be gün devam ediyor. İlçenin ruhuna heyecan katmaya, sakinlerinde de aidiyet duygusu oluşturmaya gönüllüyüz.

Bu doğrultuda Belediyemizin tüm müdürlükleri ve birimleri canla başla çalışıyor. Sosyal imkanları zengin, ulaşılabilir, güvenli, parkları, bahçeleriyle yeşili bol Karesi’nin tabiat güzelliklerini korumak ve vatandaşlara en kaliteli kamu hizmetlerini sunabilmek adına yönetim olarak somut planlamalar yapıyoruz” dedi.

“KARESİ’NİN GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
Sadece günü kurtarmak adına çalışmalar yapmadıklarını ifade eden Başkan Orkan şöyle konuştu:“Geliştirdiğimiz programlar ile hedefimizi, vizyonumuzu net biçimde ortaya koyuyor, doğru ve tutarlı bütçe planlaması ile halkın kaynaklarını verimli bir şekilde kullanıp, faydası ve değeri yüksek hizmetleri Karesi sakinleri ile buluşturuyoruz.

Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Spordan eğitime, kültürden sanata, altyapıdan üstyapıya, her alanda daha ileri gitme hevesiyle çalışırken sade günü planlamıyor, geleceğinde adımlarını atıyoruz. Bu yola çıkarken kurduğumuz hayallerin bir bir gerçeğe dönüştüğünü görmek tek mutluluğumuz. Gelirimizi artıran yatırımlarımız sayesinde ilçemizin değerine değer katıyoruz. Biz lafla, sözle değil, icraatlarımızla bunu belgelemiş oluyoruz.”

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
6N 11-16 Kasım Aktüel Ürünler KataloğuÖnceki Haber

6N 11-16 Kasım Aktüel Ürünler Kataloğu

Burhaniye’de Çölyaklılara Üniversite DesteğiSonraki Haber

Burhaniye’de Çölyaklılara Üniversite Des...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar