Facebook Reklamı
İnstagram

Mesut Eray Halalca İftarında Vatandaşla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesut Eray Halalca İftarında Vatandaşla Buluştu
Altıeylül Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, ‘Ekrem Vekilimizin Halalca için verdiği sözün destekçisi olacağım. Felek her türlü esbâb-ı cefasın toplasın gelsinDönersem kahbeyim millet yolunda bir azimetten’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.Halalca mahallesinde yoğun katılımla gerçekleşen İftarda, seçim çalışmalarında geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Altıeylül MHP Meclis Üyesi adayı Ufuk Kuvetli için dualar okundu. İftar sonrası gerçekleştirilen mitingde bir konuşma yapan Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, seçime sayılı günler kala güçlerini artırarak çalışmalara devam ettiğinin altını çizdi. Eray, “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Yücel Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Belgin Uygur, şimdi Balıkesir bir medarı iftiharını daha gönderiyor Ankara’ya. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi, Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’i bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Sözlerine, ‘Güçlü geliyoruz, Cumhur İttifakı geliyor’ diyerek devam eden Cumhur İttifakı adayı Eray, “Halalca’dan sesleniyorum; Al Bayrak altında durmaktan onur duyan, bu Vatan üzerinde yaşamaktan onur duyan, Minarelerde okunan ezanlardan mutluluk duyan, Türk evladı olmaktan gurur duyan herkese selam olsun. Bir yerel seçim daha geliyor. Bu seçimde de zillet ittifakı karşımızda. Kapalı kapılar ardında yapılan görüşmeler görsel olarak, sosyal medyada ortaya çıktı. Amaç, daha önceki yerel seçim hezimetinin intikamını almak. Amaç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, Bilge Lider Doktor Devlet Bahçeli’den intikam almak. Böyle bir şey olabilir mi? Burada Cumhur İttifakı var! Bu seçimler, Devlet bekasının perçinlendiği tarihi bir karar anı olacak. Cumhurbaşkanımız Balıkesir'e geldiğinde Cumhur İttifakı adayları; Büyükşehir’de Yücel Yılmaz, Altıeylül’de Mesut Eray olarak, bizlerin elini kaldırarak sizlere emanet etti. Burada önemli olan konu hem büyükşehir hem ilçe belediyesi hem de meclis üyeleri seçilirken üçlü olması. Üçlü olursa güçlü olur, Cumhur İttifakı olur.” dedi.

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri ile güçlendiklerinin altını çizen Eray, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel az önce sizlere bir söz verdi, ‘Biyogaz tesisini buradan kaldıracağız.’ dedi. Güç budur! Söz verme budur! Biz de bu sözün arkasındayız. Doğalgaz konusunda da vekilimiz çalışmanın başlatıldığını müjdeledi. İnşallah en kısa sürede Halalca mahallemiz doğalgaza kavuşacaktır.” dediBelediye Başkanı olduğunda, hizmet prensibi hakkında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı adayı Eray, “Benim prensibim, önceliğin kırsal mahallelere verilmesi şeklinde olacak. Daha önce yapılmamış, sona kalmış, yarım kalmış ne iş varsa Milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın da destekleriyle o işleri bitireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bize şöyle haber yolluyor, ‘O komutana söyleyin, maddi manevi onun arkasındayım’ diyor. Biz bu güçle sizin huzurunuza geliyoruz. Size söz veriyorum, arkamdaki bu güçle tüm imkânları size getireceğim.” dedi.

Eray konuşmasını Hürriyet Kasidesine ait ‘Felek her türlü esbâb-ı cefasın toplasın gelsin. Dönersem kahbeyim millet yolunda bir azimetten.’  sözleriyle bitirdi.Halalca Mitingine; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Belgin Uygur, MHP MYK üyesi ve Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Erdinç Alkan, MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Okçelik, MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem, Meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altıeylül'ü Balıkesir'in Bir Numaralı ilçesi YapacağızÖnceki Haber

Altıeylül'ü Balıkesir'in Bir Numaralı il...

Fenerbahçe- Trabzonspor Pfdk Sevkleri bekleniyorSonraki Haber

Fenerbahçe- Trabzonspor Pfdk Sevkleri be...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar