Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir’de Balkan 'Plaj Voleybolu' Ödül Töreni Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de Balkan 'Plaj Voleybolu' Ödül Töreni Yapıldı
2023 TVF U20 Kulüpler Türkiye Şampiyonası Voleybol Kadınlar ve Erkekler plaj voleybolu Balkan şampiyonası Ödül Töreni Ören Sahili'nde düzenlendi. Romanya, Moldova gibi bir çok ülkenin katılımıyla uluslararası platformda düzenlenen takımlar arası voleybol maçları da halka açık olarak Ören Sahilde gerçekleştirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ören Plajı'nda düzenlenen Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası karşılaşmalarında, kadınlar kategorisinde Müge Ocakçı - Hatice Can Tonbul ikilisini 2-1 mağlup eden Romanya’dan Ioana Sorina Hododi - Ioana Andreea Miu ikilisi, üçüncülüğü elde etti. Final maçında Romanya’dan Adina Stanciu - Ioana Alexandra Ordean'ı 2-0 yenen Moldova’dan Ana Nicolaev ve Polina Voleanin şampiyon oldu.

Erkekler kategorisinde üçüncülük maçında Moldova’dan Egor Dobcis - Maxim Korsakov'u 2-0'la geçen Sırbistan’dan Lazar Kolaric - Djordje Klasnic, üçüncü oldu. Final maçında ise iki Türk takımı karşı karşıya geldi. Hasan Hüseyin Mermer - Sefa Urlu'yu 2-0 mağlup eden Yusuf Özdemir - Batuhan Kuru ikilisi Balkan şampiyonu oldu.
Ayrıca 23-25 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen U20 Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde şampiyonluğu Eren Siper - Fatih Uçar, ikinciliği Halil İbrahim Yarar - Nevzat Kaan Erol, üçüncülüğü de Bartun Barış Güldalı - Tuna İmdat elde etti. Kadınlarda ise şampiyon Sudenaz Yılancı - Melis Didar Özkanca, ikinci Zeynep Genç - Zeynep Gül Küskün, üçüncü de Lorin Türkdoğan - Aleyna Su Yılmaz oldu.

Kazananların kupa ve madalya ile ödüllendirildiği şampiyona ödül törenine; Burhaniye Belediye Başkanımız Ali Kemal Deveciler de katıldı. Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, BBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akif Şencan, Gençlik Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan, BBB Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, BBB Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin İnal, BUBFA Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban ve BVA Teknik Delegesi Tosho Stoyanov tarafından ödüller sahiplerine dağıtıldı.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayvalık Tatil Sezonuna HazırÖnceki Haber

Ayvalık Tatil Sezonuna Hazır

Asırlarca Faydası Gizlendi, Duyunca Mezarlığa KoşacaksınızSonraki Haber

Asırlarca Faydası Gizlendi, Duyunca Meza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar