Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesirli Öğrenciler Moral Depoladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesirli Öğrenciler Moral Depoladı
Altıeylül Belediyesi sosyal etkinlikler kapsamı içerisinde düzenlemiş olduğu spor etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor. Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi Gümüşçeşme halı sahasında ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de düzenlenen çeşitli yarışmalarda doyasıya eğlendiler. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte öğrenciler ara tatil öncesi moral depoladı.

Balıkesir'de Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi Gümüşçeşme halı sahasında ortaklaşa düzenlenen etkinlik düzenledi. Etkinliğe; Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren, Altıeylül Gençlik Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.


ÇOCUKLAR GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ
Öğrencilerin sınavlarının bitiminde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Öğrenciler, çuval yarışı, mini futbol, masa tenisi, langırt, hedef atışları, mini golf, halat çekme ve diğer oyun guruplarında vakit geçirdiler.


ÖĞRENCİLER: BİZLERE BU FIRSATI VEREN BAŞKANIMIZ HASAN AVCI'YA TEŞEKKÜR EDERİZ
Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, "Sınav yoğunluğumuzdan sonra yapılan bu etkinlikle büyük mutluluk duyduk. Bizleri düşünen Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı'ya teşekkür ediyoruz. Oyun gruplarında doyasıya eğlendik. Okul yoğunluğundan ve sınav stresinden uzak bir gün geçirdik. Bizlere bu fırsatı veren herkese teşekkür ediyoruz"diye konuştu.


ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI: EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Gençlerimizle birlikte güzel bir gün geçirdik. Onlarla birlikte oyunlar oynadık. Geleceğin teminatı gençlerimizi en iyi şeklide yarınlara hazırlamak için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün ve Altıeylül Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikle öğrencilerimiz doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Belediyemiz Çocuk Üniversitesi ile eğitime destek veriyor ve vermeye de devam edecek. Çocuklarımızın başarısı bizim için her şeyden önemli. Onlar geleceğimiz ve yarınlarımızın mimarı olacaklar. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum" dedi.


HABER MERKEZİ 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAÜN Hastanesinden “Yanak Bölgesi Kanseri Ameliyatı”Önceki Haber

BAÜN Hastanesinden “Yanak Bölgesi Kanser...

Fırın Ustası Hilal, Daha 14 yaşındaSonraki Haber

Fırın Ustası Hilal, Daha 14 yaşında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar