Facebook Reklamı
İnstagram

Bigadiç Termal Doğal Taş Evler Balıkesirlileri Bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bigadiç Termal Doğal Taş Evler Balıkesirlileri Bekliyor
Balıkesir’in Bigadiç İlçesi girişinde yer alan Cevizli mevkiinde Termal Taş Köy evleri hizmete açıldı. Hem doğa havası, hem köy havası almak isteyen Balıkesirlileri bekleyen Termal Taş Köy evleri şifa dağıtıyor. Simav çayı kenarında bulunan tesis uygun fiyatlarla sunuluyor.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu yaptığı hizmetlere yenilerini ekliyor. Son olarak hizmete aldığı Termal Köy taş evleri projesinin ünü il dışına yayılmış. Başta Balıkesirliler olmak üzere çok sayıda ziyaretçi köy havası barındıran termal tesislerde stres atıyor. Hisarköy termal taş evlerde her daim düzenli temizlik yapılıyor. Geniş ve ferah odalara sahip olan bu evler misafirlere kendi evlerini aratmıyor.

Şehrin Stresinden Uzaklaşmak isteyenlere birebir

Balıkesir’in Bigadiç Abacı Mahallesi Cevizli mevki Termal Köy Taş Evleri, Bigadiç'e 3km mesafede Simav çayı kenarında Belediye'nin yaptırdığı bu taş evlerde termal suyu kullanılıyor. Kalabalık aile olarak konaklamak isteyenlerin özellikle beğendiği taş evler bulunduğu  Millet Bahçesiyle de doğayla iç içe bir ortam sunuyor.

Misafirlerin beğenisini almakta

Termal taş evler 2-3 ailenin rahatlıkla konaklayabileceği, yerlerde yağcıbedir halılarının serili olduğu, vatandaşların şömine başında kafa dinleyebilecekleri ormanın ve göllerin tam ortasında bulunuyor. Kır düğünü yapmak isteyen vatandaşların birinci tercihi olan taş evler hem mimari yapısıyla hem de termal sıcak sularıyla misafirlerin beğenisini almakta. Ayrıca evcil hayvan da kabul eden termal taş evler misafirlerin can dostlarını rahatlıkla tatile getirebilmesine olanak sağlıyor.

Yıllardır şifa dağıtıyor

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, “Tarihi milattan önceye dayanan ve Antik Misya Döneminden bu yana binlerce yıldır şifa dağıtan Hisarköy Termal Suyumuzu Millet Bahçesi Taş Evlerde bulunan bay-bayan termal havuzlarımızda halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yarı Olimpik yüzme havuzu da bulunan tesisimizden tüm halkımız istifade edebilir.” dedi.

Haber : Süleyman Namlı

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönende Roman ŞenliğiÖnceki Haber

Gönende Roman Şenliği

Balıkesir’de Konakpınar Gençlik Merkezi AçılıyorSonraki Haber

Balıkesir’de Konakpınar Gençlik Merkezi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar